#ujraegyutt #gyerunkaszabadba #outdoorelmenyek

Az újraindulást követően még inkább megfogalmazódott az igény a munkatársakban a kötetlen együttlétre, a közös feltöltődést nyújtó programokra. A LifeTraining programajánlata biztonságos módon, gyönyörű erdei környezetben kínálja egyszerre a kikapcsolódást, a kalandot és a vidám, közös időtöltést!

Hiszünk abban hogy team-munkával a célok sokkal gyorsabban elérhetők!

A csapatok fő küldetése: fejtsétek meg A Rejtélyt! A Rejtély csapatépítő program hihetetlen izgalmas, egyedi fejlesztésű LifeTraining játék, innovatív megoldásokkal, különleges eszközökkel tarkítva. 

Az agilitás rendkívüli szerepet fog betölteni a cégek életében, sok esetben megkerülhetetlen lesz. Célunk, hogy azokat a vállalatokat segítsük programunkkal, ahol már elkezdődött a szervezet átalakítása, a dolgozóknak van elméleti tudása az agilis működésről, de a gyakorlatban még vannak nehézségek.

A hatékony együttműködés az egyik legfontosabb elvárás a munkatársak irányában, ám ez a hétköznapokban komoly kihívásokat rejt magában.

A közel tíz éves múltra visszatekintő, CSR aktivitások szervezése során rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot gyűjtöttünk, megható és emlékezetes pillanatoknak lehettünk tanúi.

Ha tanulásról van szó, legtöbbször az iskolapadba, rideg falak közé képzeljük magunkat. Ezek a rögzült – olykor nem túl derűs emlékek – néha már eleve gátat szabnak, hogy felnőttként új ismereteket tudjunk befogadni.

A filmforgatás különleges világa igazi együttműködést, sok vidámságot és kikapcsolódást visz a csapatok hétköznapjaiba.

Napjainkban komoly kihívást jelent egy menedzsment számára, hogy három különböző generáció dolgozik együtt, egy munkahelyi közösségben.

Karitatív programajánlatunkban a résztvevők egy igazi Játékgyárat alkotnak, ahol ajándékokat és játékokat készítenek a rászoruló gyermekek számára. A saját kezűleg összerakott és dekorált ajándékokat a program végén közösen adjuk át egy választott intézmény képviselője számára.