A csapat egy egyedi, különleges, sokszínű program során a „Nagy bankrablás”-ra készülve egy izgalmas, kihívásokkal teli játékban vesz részt, ahol lehetőségük van kisebb csapatokban megmutatni, hogy mennyire felkészültek a nagy feladatra. ​

Egy igazi csapatépítő főzőverseny, aminek a kiváló hangulatát Németh Ádám séf, a Konyhafőnök 2016-os győztese garantálja, aki lépésről lépésre vezeti be a csapatokat a kreatív gasztronómia világába.

Új fejlesztésű izgalmas programunkban ötvözzük a hagyományos csapatépítő programokat és az online megoldásokat. Online szabadulójátékaink lebonyolíthatóak egy közös kirándulás során is, csupán egy okoseszköz és mobilinternet szükséges minden csapatnál.

A csapatok fő küldetése: fejtsétek meg A Rejtélyt! A Rejtély csapatépítő program hihetetlen izgalmas, egyedi fejlesztésű LifeTraining játék, innovatív megoldásokkal, különleges eszközökkel tarkítva. 

A közel tíz éves múltra visszatekintő, CSR aktivitások szervezése során rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot gyűjtöttünk, megható és emlékezetes pillanatoknak lehettünk tanúi.

Harmónia programjainkat azoknak a csapatoknak ajánljuk, akik kötetlen kikapcsolódást, frissítő, inspiráló élményeket szeretnének. Az elmúlt időszak feszültségeinek csökkentésére kiváló lehetőséget nyújtanak az egészségmegőrzést is célzó programjaink.